Let's talk about... us

Wij geloven in een wereld waar alles mogelijk is. Waar fantasie en creatie samenkomen. Creativiteit is een kostbaar begrip waar wij jou de volledige vrijheid in geven.

 

Oh my gossy vereeuwigd jouw creatie op een milieuvriendelijke manier in 100% katoen. Dit kan per stuk of in grote oplages. Wij zijn er voor iedereen. Jong of oud. Creatief of niet. Eigen ontwerp of met hulp van ons. Samen creëren wij iets unieks.

Oh my gossy

We zetten onze producten graag in de spotlights, maar vinden het zelf nog een beetje spannend om in het middenpunt te staan. Wie wij zijn is ook helemaal niet zo belangrijk. Wat wij voor jou kunnen doen, daar gaat het ons om. Met een hoofd vol ideeën en grafische kennis en een paar handen die de mooiste ontwerpen en producten maken, creëren wij het product uit jouw dromen.

 

Met een dosis positieve energie en passie voor het vak, laten we de prachtigste creaties uit onze machines rollen. Ons materiaal is een canvas waar jij je als artiest op uit kunt leven. Met de zon als schijnwerper trekt jouw badhanddoek op het strand alle aandacht naar zich toe. Heb je liever bekijks op straat? Je weet zeker dat iedereen zijn hoofd omdraait, als jij voorbij paradeert met jouw zelfontworpen tas.

Made in Holland

Stap je in de droomwereld van Oh my gossy? Dan kies je voor creativiteit, eigenzinnigheid en kwaliteit.

 

Onze badhanddoeken en tassen zijn gemaakt van 100% katoen. Het zachte materiaal voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is de basis van jouw eindproduct. Al onze producten worden gemaakt in het oosten. Nee… niet in het verre oosten, maar in het oosten van Nederland. In ons eigen machinepark hebben we zicht op de productie en kwaliteit van jouw handdoek of tas.

Ego or eco?

Onze playground (lees: machinepark) is onze roze wolk. Draaiende machines, vliegensvlugge handen en de meest fantasierijke designs toveren een glimlach op onze gezicht.

Je maakt ons nergens gelukkiger mee dan voor jou de tas of handdoek uit jouw dromen te verwezenlijken. Denken we hierbij aan onszelf? Absoluut! Textiel en print laat het bloed sneller door onze aderen stromen, maar we denken hierbij ook aan jou. We willen je blij maken met een mooi en uniek product. Een product zoals er maar één kan zijn.

Oh my gossy is als een kleurrijke bloem die net haar de eerste zonnestralen heeft opgevangen. We zijn nog niet volledig in bloei, maar laten zien dat we elke dag een beetje groeien. Nu nemen we stukje bij beetje een plaatsje in op de wereld. De wereld die ons de middelen geeft om jouw droomproduct te creëren. Wij doen graag wat terug voor die wereld. Daarom werken we uitsluitend met ecologisch katoen. Oh my gossy is hard aan het werk om je te laten zien dat jouw handdoek of tas 100% eerlijk is geproduceerd. Tot die tijd moet je ons op onze mooie woorden geloven.

Momentje...