On its way
Jouw bestelling is geplaatst, dan komt nu het moeilijkste: wachten. Doe je ogen dicht en denk aan het moment dat de bezorger jouw pakketje komt afleveren. Je opent de doos en… OMG! Jouw handdoek of tas is nog mooier dan je had durven dromen.

 

Hoe pakken jullie mijn bestelling in?
We vouwen jouw handdoek of tas netjes op en versturen die in een kartonnen doos(je). Geen poespas, het gaat tenslotte om de inhoud ;-).

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
De levertijd is twee weken. Die tijd hebben we nodig om jouw unieke creatie te verwerken, te printen en te voorzien van een finishing touch.

 

Wie levert mijn pakket?
Vol verwachting klopt jouw hart… voor de bezorger van PostNL. Wij versturen onze pakketten met PostNL en maken daarbij gelijk gebruik van hun uitgebreide service. Zo kunnen we jouw handdoek of tas ook ’s avonds leveren of kun je ‘m bij de buren ophalen als je niet thuis bent.

 

Bezorger gemist, wat nu?
Als je niet thuis bent, leveren we het pakket bij je buren af. Op je deurmat vind je dan een briefje waar je het pakket op kunt halen. Heb je geen (leuke) buren? No problem. Met ruim 3600 afhaalpunten in Nederland en België is er altijd wel een locatie in de buurt waar jij je bestelling op kunt halen.

Momentje...